FRI FRAGT FRA 399,-  |  HURTIG LEVERING  | GIV DIN BOLIG ET NYT LOOK - SHOP HER

MENU

KURV ()
KURV (0)
SØG
Luk

Alle produktkategorier

Navn
Demo lamper
Navn
Demo stole
Navn
Demo opbevaring
Navn
VIPP DEMOVARER
Navn
Inventar LAGER
Navn
Inventar BUTIK
Navn
Inventar og demomodeller

Brands

Møbler og interiør i dansk design 

Dansk design er en verdenskendt eksportvare — og herhjemme er det vores stolte kulturarv. Pryd dit hjem med dansk design, der med eminent håndværk og idémæssig ildhu løfter din indretning  i hjemmet. 


For Danmark har nemlig opfostret nogle af tidens og historiens største håndværkere, arkitekter og designere — heriblandt Arne Jacobsen, Le Klint, HAY og Louis Poulsens PH Lamper

Sofaer i dansk design

Blandt de mest prominente sofaer i dansk design er Arne Jacobsens AJ5 Mayor i Hallingdal materiale. 


Du finder også den klassiske “kassesofa” EJ 220 formgivet af møbelarkitekt Erik Jørgensen.


I et mere moderne og kontemporært design er HAY sofaen Mags, der med minimalistisk råstyrke og høj grad af komfort bygger videre på de stolte, danske traditioner for møbelkunst. 

Lamper i dansk design

I Danmark lever vi af vores know-how og lyse idéer — og det kommer ikke bedre til udtryk end de lamper, vi har lavet i dansk design. 


Le Klint lagde ud som designer af lampeskærme for venner og familie. Sidenhen skulle den lyse idé tage landet og verden med storm, og du finder i dag Le Klint lamper i mange moderne indretninger. Måske bedst kendt er deres sakselamper — eller saxlamper — og naturligvis deres vartegn i håndfoldede pliséer fra værkstedet i Odense. 


Også de populære PH lamper produceret af Louis Poulsen byder på dansk design i særklasse. Oprindeligt udarbejdet af designer Poul Henningsen er PH lamperne blevet en del af dansk kulturhistorie.


Det er dog umuligt at nævne PH lamper uden også at henvise til Koglen. Med uovertruffen elegance og matematisk præcision har Poul Henningsen virkelig ramt hovedet på sømmet med denne lampe. 


Et andet stykke dansk kulturhistorie, der er blevet videreført gennem lamper, er Verner Pantons Flowerpot, som tager afsæt i flowerpower-bevægelsen fra slut-60’erne. Den dag i dag er Flowerpot videreført af designbrandet &Tradition.


Stole i dansk design

Hos Art & Design finder du en en masse forskellige ikoniske og tidsløse designerstole, spisebordsstole, kontorstole, barstole, gyngestole, lænestole og børnestole i et væld af farver og materialer. 

Andre danske designer mærker

Du finder et bredt sortiment af dansk design her hos Art & Design. Gå på interiør-opdagelse hos disse velkendte, danske mærker:


*

A

B

C

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

S

U

V

W

Godkendt af e-mærket

Varerne er nu lagt i kurv

Shop videre