FRI FRAGT FRA 399,-  |  HURTIG LEVERING  | GIV DIN BOLIG ET NYT LOOK - SHOP HER   

MENU

KURV ()
KURV (0)
SØG
Luk

Alle produktkategorier

Navn
Belysning
Navn
Borde
Navn
Interiør
Navn
Køkken & bad
Navn
Louis Poulsen
Navn
Opbevaring
Navn
Sofaer
Navn
Stole
Navn
Tilbud

Brands

Products:
Varenavn og Alternativt varenavn

VP Globe Ø50, glass

Normal pris inkl. moms:
15.495,00 DKK
Pris inkl. moms:
9.989,00 DKK
SEO brandtekst til visning:

Verpan — design ikoner af Verner Panton

Verpan er den officielle licenshaver og eksklusive ejer af alle Verner Panton design. Verpan producerer i dag funktionelle og moderne lamper og møbler, alt sammen med unikt design afVerner Panton. Historien om Verpan begyndte tilbage i 2003. Her blev produktion af de første ikoniske Verner Panton lamper indledt. I 2010 udvidede Verpan med et møbelprogram med et bredt udvalg af Verner Pantons tidsløse møbel designs. 


Designeren Verner Panton

Verner Panton (1926-1998) var og er en af nutidens mest originale og modige danske designere. Han er kendt i Danmark, og i hele verden, for hans ikoniske design af lamper, møbler og tekstiler. Verner Panton betragtes den dag i dag som en af pionererne i dansk design historie, netop på grund af hans entusiasme og hans modige farvepalet. Han eksperimenterede med helt nye materialer og farver, uden at gå på kompromis med håndværk eller kvalitet. Verner Pantons designs står i dag, 50 år senere, stadig som moderne designklassikere med et stærkt grafisk udtryk.

Køb VP Globe lampen her

VP Globe lampen er en af de mest kendte og elskede Verner Panton lamper. VP Globen har en ydre gennemsigtig akryl kugle med fem indvendige reflektorer ophængt i tre stålkæder. Farvestænk af rødt og blåt, fuldender det futuristiske skulpturelle design i lampen og giver den Verner Pantons-design-DNA. 


Verner Panton fik inspirationen til VP Globe under et af hans besøg i Venedig i Italien. Panton elskede at udforske, opleve og rejse til forskellige lande og kulturer. En af hans foretrukne rejse destinationer var Venedig, som han besøgte adskillige gange. Det var også her, under et af disse besøg til den berømte 'by på vandet', at han blev helt forelsket i det rosenfarvede lys, som de gamle gadelamper i byen udsendte. Han forsøgte at genskabe denne unikke lys-oplevelse i hans design, hvor VP Globe nok er den mest vellykkede udførelse af denne inspiration. Lampens design gør netop, at den udsender et varmt, blødt og stemningsgivende lys. Alle VP Globe lamper samles 100% i hånden i Danmark.


VP Globe findes i dag i forskellige størrelser og modeller. Du finder hele udvalget af VP Globe her.


Se også Verner Pantons andre pendler Pantop og Moon.

Verner Pantons Pantop

Serien af Pantop lamper er endnu en i rækken af Verner Pantons ikoniske lampe design. Pantop lampens formsprog er dekorativt og elegant, og passer ind i indretningen i både stue, køkken og alrum. Pantop bordlampe passer perfekt i vindueskarmen eller reolen eller skranken, og Pantop bordlampe fungerer lige så godt alene, som hængende sammen i klynger. 


Pantop lampen findes i et utal af farver og fås både som bordlampe og pendel. Se alle Pantop lamperne her.

I efteråret 2021 lanceres en helt ny Pantop Portable.

PurchaseGuarantee_DK_2

Godkendt af e-mærket

Varerne er nu lagt i kurv

Shop videre