FRI FRAGT FRA 399,-  |  HURTIG LEVERING  | GIV DIN BOLIG ET NYT LOOK - SHOP HER   

MENU

KURV ()
KURV (0)
SØG
Luk

Alle produktkategorier

Navn
Belysning
Navn
Borde
Navn
Interiør
Navn
Køkken & bad
Navn
Louis Poulsen
Navn
Opbevaring
Navn
Sofaer
Navn
Stole
Navn
Tilbud

Brands

Products:
Varenavn og Alternativt varenavn

Nuura Liila 1 medium, væglampe - nordic gold / optic clear

Normal pris inkl. moms:
1.999,00 DKK
Pris inkl. moms:
1.400,00 DKK
SEO brandtekst til visning:

Lamper fra Nuura - Danske lamper i høj kvalitet.

Navnet Nuura betyder lys og ære og bunder i inspirationen fra den nordiske natur og lys. Nuura blev grundlagt i 2017 af Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg og er etableret med en vision om at skabe unik og æstetisk belysning. Alle Nuuras kollektioner tager afsæt i den klassiske lysekrone, og udvikles som en nytænkning af denne, hvor de kombinerer elegant design med den nyeste teknologi samt materialer af den højeste kvalitet.  Hos Nuura stræber de efter at designe og fremstille unik kvalitetsbelysning med en positiv indflydelse på kundens hverdag. Nuura har allerede skabt flere smukke kollektioner, heriblandt Anoli, Apiales og Liila.


Anoli – den elegante dråbe.

I Lampekollektionen Anoli kombinerer lamperne den skrøbelige og elegante dråbe fra en regnfuld efterårsdag, med det unikke og fine nordiske lys. Lamperne er lavet af æstetisk mundblæst glas samt metal og er lamper hvor der især er kræset om håndværket. Anoli kollektionen omfatter både enkle pendler samt store elegante lysekroner, lamperne kan derfor tilpasse så de passer perfekt til dit behov. Om det er til et en stor stue med højt til loftet, eller en lille hyggekrog i hjemmet.


Apiales – Den moderne lysekrone.

Sofie Refer har designet den smukke lampekollektion Apiales. Inspirationen bunder i egne barndomsminder samt smukke blomster. Hvilket tydeligt skinner igennem i de mange flotte lysekroner bestående af 9 til 18 mundblæste glaskupler. De unikke lamper kan fås med forskellige stel som medfører at en kollektion kan give at hav af forskellige udtryk. Lamperne er bl.a perfekt til den store stue, hvor den kan være centrum for rummet.


Liila – Den smukke væglampe.

Liila-kollektionen er skab med ønsket om at skabe væg og loftbelysning med glasset i fokus. Kollektionen er inspireret af den smukke sommersol, dette fremgår tydeligt udfra det mundblæste glas som næsten syner svævende på metalskiven. Kollektionen indeholder også en enkelt liila som især er velegnet til entreen eller mindre værelser hvor der er lavt til loftet. 

PurchaseGuarantee_DK_2

Godkendt af e-mærket

Varerne er nu lagt i kurv

Shop videre