FRI FRAGT FRA 399,-  |  HURTIG LEVERING  | GIV DIN BOLIG ET NYT LOOK - SHOP HER

MENU

KURV ()
KURV (0)
SØG
Luk

Alle produktkategorier

Navn
Belysning
Navn
Borde
Navn
Interiør
Navn
Køkken & bad
Navn
Louis Poulsen
Navn
Opbevaring
Navn
Sofaer
Navn
Stole
Navn
Tilbud

Brands

Products:
Varenavn og Alternativt varenavn

Carl Hansen & Søn BM1160 Jagtbordet, eg olie/messing Udstillingsmodel

Normal pris inkl. moms:
24.995,00 DKK
Pris inkl. moms:
20.000,00 DKK
Varenavn og Alternativt varenavn

Carl Hansen & Søn Safaristolen Ask, hvidolie, Kanvas Udstillingsmodel

Normal pris inkl. moms:
8.790,00 DKK
Pris inkl. moms:
6.500,00 DKK
SEO brandtekst til visning:

Carl Hansen & Søn - Ikonisk møbeldesign i mere end 100 år

Carl Hansen & Søn har i mere end 100 år specialiseret sig i at levere enestående møbelhåndværk og ikonisk design. Her er nogle at de aller største møbel designikoner bragt til live gennem bearbejdning af de bedste kvalitetsmaterialer.


Historien begyndte i 1908, hvor den danske møbelsnedker Carl Hansen åbnede et lille møbelværksted på Fyn. Virksomhedens succes byggede på to grundværdier: kompromisløs passion for kvalitetshåndværk og samarbejde med fremragende designere. Carl Hansen & Søns udvikling har været stærkt præget af samarbejdet med en af de største designere nogensinde: Hans J. Wegner. Dette kreative samarbejde begyndte i 1949, hvor Carl Hansens søn, Holger Hansen, valgte at invitere den nye og ukendte designer til at samarbejde. Her skabte Hans J. Wegner en berømt serie af stole, heriblandt den ikoniske Y-stol. Carl Hansen & Søn har stadig i dag et meget tæt samarbejde med Hans J. Wegners Tegnestue og er verdens største producent af møbler tegnet af Wegner og produceret i Danmark.


Når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt tradition for smukt og markant håndværksarbejde, hvor intet er overladt til tilfældigheder, og alt er udviklet med den største kærlighed til design og håndværkets historie. Carl Hansen & Søn fremstiller møbler skabt af anerkendte møbeldesignere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær og Tadao Ando.

Y-stolen en elsket klassiker

CH24 stolen - også bedre kendt som Y-stolen, er en spisebordsstol som Hans J. Wegner tegnede i 1949 eksklusivt for Carl Hansen & Søn, og det ikoniske design har været i uafbrudt produktion lige siden. Y-stolen er blevet et tidløst ikon inden for moderne dansk design, og en meget elsket og populær spisebordsstol i mange danske og udenlandske hjem. Ved formgivningen af CH24 valgte Hans J. Wegner at fremstille ryg- og armlæn af ét enkelt stykke træ. For at gøre den dampbøjede top stabil og ekstra komfortabel udviklede Hans J. Wegner den karakteristisk Y-formede ryg, som den ikoniske Y-stol er opkaldt efter.

Colonial Chair

Colonial Chair er endnu en design klassiker fra Carl Hansen & Søn. Stolen er designet af Ole Wanscher tilbage i 1959 og Colonial Chair er i dag stadig et af hans mest kendte og elskede design. 

CH78 Mama Bear lænestol 

CH78 lounge stolen går også under navnet Mama Bear. Lænestolen er designet af Hans J. Wegner og blev oprindeligt introduceret tilbage i 1954. 

Lænestolen er et flot og skulpturelt møbel udformet i massivt træ og fås i både læder og tekstil.

CH468 Oculus lænestol

Hans J. Wegners designede den fantastiske lænestol CH468 Oculus Chair tilbage i 1960. Lænestolen er meget populær på grund af dens ekstra komfortable og støttende konstruktion. Man kan også tilkøbe en fodskammel til Oculus stolen.Havemøbler fra Carl Hansen & Søn

Havemøbler fra Carl Hansen & Søn er skabt i et smukt og funktionelt design. En af havemøbel serierne fra Carl Hansen og søn er designet af den kendte danske møbeldesigner Børge Mogensen. Serien bygger på et flot og naturligt design, men samtidig er funktionaliteten i højsædet. Derfor er alle stole i serien sammenklappelige, og kan nemt hænges op på den smukke knage fra selv samme havemøbel serien. Godkendt af e-mærket

Varerne er nu lagt i kurv

Shop videre