UDSALG AF DEMOMODELLER OG INVENTAR  SHOP HER

MENU

KURV ()
KURV (0)
SØG
Luk

Alle produktkategorier

Navn
Demo lamper
Navn
Demo stole
Navn
Demo opbevaring
Navn
VIPP DEMOVARER
Navn
Inventar LAGER
Navn
Inventar BUTIK
Navn
Inventar og demomodeller

Udsalg af designmøbler, lamper og inventar

Da vi har lukket vores butik Art & Design, sælger vi derfor ud af demovarer og inventar til butik, lager og kontor.

Kontakt os gerne på kundeservice@artogdesign.dk eller tlf. 7070 7473, hvis du er interesseret i nogle af varerne.

Navn
id
1
Beskrivelse

Udstillingslamper og restpartier sælges

Stort billede - concat
demo-lamper-webshop.jpg
Subcategories
Navn
id
2
Beskrivelse

Udstillingsstole sælges

Stort billede - concat
demo-stole-webshop.jpg
Subcategories
19,20,21,22,23,25,49,105,109,113,114,165
Navn
id
3
Beskrivelse

Demo opbevaringsmøbler sælges

Stort billede - concat
Reol-stor-webshop.jpg
Subcategories
27,28,29,30,31,136
Navn
id
8
Beskrivelse

Udstilling VIPP produkter

Stort billede - concat
Vipp-badeværelse-pedalspand-2_1.jpg
Subcategories
44,55,56,57,60,61,63,66,74,146
Navn
id
5
Beskrivelse

Brugt inventar til lager

Stort billede - concat
lagerreol-stor_1.jpg
Subcategories
32,33,34,35,36,115,122
Navn
id
6
Beskrivelse

Brugt inventar til butik

Stort billede - concat
Montana-skranke-top_1.jpg
Subcategories
41,43,46,48,50,59,67,68,75,76,78,79,83,88,92,100,101,117,124,129,137,138,141,143,144,147,154,191
Navn
id
198
Beskrivelse

Brugt inventar og demomodeller sælges

Stort billede - concat
Reol-stor-webshop.jpg
Subcategories

Webshop

Der blev desværre ikke fundet noget, som passede med din søgning.

Indlæs flere produkter

Y stol - tidløst ikon inden for dansk design

Den berømte CH24 Y-stol er den allerførste model, som Hans J. Wegner tegnede eksklusivt  for Carl Hansen & Søn i 1949. Siden 1950 har den ikoniske stol været i uafbrudt produktion, hvilket vidner om dens tidløse design, beundringsværdige holdbarhed og kontinuerlige popularitet.


Med sit klassiske udseende og den smukke skulpturelle form tilfører Y-stolen stil og funktionalitet til ethvert rum i dit hjem. Stolen har gennem tiden opnået en særlig status inden for moderne dansk design, og er af mange set som den ideelle stol.


Stolen findes ikke blot i én variant, men fremstilles i et væld af forskellige træsorter med prægning af olier, lakeringer, farver eller blot sæbebehandling. Du kan derfor finde en CH24 Y-stol med det udtryk, der passer lige netop ind i dit hjem. Lad den mørke Y-stol i sort være et markant og fremtrædende syn omkring bordet, eller vælg den klassiske Y-stol i lys eg, og lad stolen og træets struktur tale for sig.


Y-stolens klassiske udseende og rene linjer gør, at den let sættes sammen med andre lækre designmøbler- og produkter. En farverig loftlampe fra Flowerpot-serien, kan være det perfekte modstykke til den simple stol ved spisebordet.

Et håndværksmæssigt mesterværk

Hans J. Wegners Y-stol har med sin unikke, genkendelige form opnået en særlig status inden for moderne design. Ryg- og armlæn fremstilles af ét enkelt stykke træ, som nænsomt bøjes ved hjælp af damp. For at tilføre den dampbøjede rygbøjle en øget stabilitet udviklede Wegner stolens karakteristiske Y-formede ryg, som netop har givet den ikoniske stol sit navn. På engelsk har stolen fået navnet Wishbone Chair grundet Y’ets fællestræk med ønskebenet.


Fremstillingen af hver enkelt stol omfatter mere end 100 led, hvoraf de fleste udføres i hånden. Wegners Y-stol er således et lille håndværksmæssigt mesterværk. Det håndflettede sæde består af 120 meter papirsnor, der med sin imponerende styrke kan holde op til 50 år. Det smukke flet tilfører derudover stolen en formstabilitet, som gør den både robust og slidstærk trods sit elegante ydre.


Ligesom danskejede Montana Furniture, har også Carl Hansen & Søn sin egen fabrik i Danmark. De tror på, at en af de bedste strategier til at leve bæredygtigt er at fremstille og købe ting, som holder. Derfor er kvalitetsmaterialer og godt håndværk i højsædet, så møblerne kan holde hele livet og gives videre fra generation til generation.

Manden bag Y-stolen

Hans J. Wegner er for stole, hvad Poul Henningsen er for lamper. En sand skaber med en uforenelig kreativitet og lyst til at udforske materialernes muligheder. Wegners historie vidner om en stor interesse for møbeldesign og lysten til at skabe godt håndværk.


I løbet af sin karrierede tegnede Wegner op mod 500 stole, hvoraf flere den dag i dag betragtes som mesterværker. Herfra opstod navnet ‘Stolens Mester’. Med en baggrund som snedker, opnåede Hans J. Wegner en dyb forståelse for, hvordan krævende snedkerteknikker på fineste vis kan kombineres med et raffineret  formsprog. Wegners respekt for træet og dets egenskaber er en afgørende faktor for hans særlige evne til at udtrykke møblers inderste sjæl gennem et enkelt og funktionelt ydre. 

Godkendt af e-mærket

Varerne er nu lagt i kurv

Shop videre